Sanneke-in-Finland.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Sanne

Tom

Hey hey,

Veel succes in Finnekesland. Doe dat goed en we spreke zeker af hé !

Liez

Hey sanne!!

tis toegevoegd hé! (y) veel succes
zal hier zeker veel komen kijken

xxx liez

Niels

Pieps lieve schat...

Heel veel plezier in Finland...
Flink zijn, nie te zat!

Kga je missen...
Ne hele dikke zoen!
love Ya!
niels...

Stefanie en Danny

Hey Sanne, we zullen deze site zeker in de gaten houden. We wachten op heel veel foto's en berichtjes. Groetjes Stefanie en Danny

(p.s. ook groetjes aan Niels :-)

Anneleen

Hey Sanne

Goed aangekomen? Is het kot naar je zin?

Allé, amuseer u daar en tussendoor wat genieten van de steek e!

groetjes
Anneleen

Moniek

hoi Sanne,
toch ma es komen piepen of er al nieuws uit Finland op je site stond :)
veel plezier daar!
groetjes Moniek

vitorio

Dag Sanne,
Nog steeds geen internet? dat hebben ze daar toch wel zeker.
Natuurlijk wel, we wachten gewoon tot het zover is, Alles goed in Neerpelt, alleen Spooky snapt er niets van af en toe komt ze van de trap , dan is ze naar je kamer geweest..........

geniet ervan

ria van jean meurs

hoi Sanne alles ok met je vind t supertof om zo contact te houden met jou veel groetjes van ons allen hier

mama

vandaag naar je grote zus geweest en met spooky gaan joggen dat heeft zij wel nodig nu je er niet meer bent groetjes ma

Sophie jespers

Hey Sanne,

Geniet enorm van je reis en je stages in Finland!!! Ik denk aan je! Je bent een super verpleegsterke!!

Groetjes en xxx

Sophie

ria van jean

hoi Sanne je pizza zag er lekkerder uit dan die kabab hoor ,mooie foto s ook , je hebt t wel naar je zin daar zo te zien veel groetjes RIa